Bedste Naturlegeplads

Er de lokale naturlegepladser ikke er spændende nok? Så skal der ikke så meget til for at kreere spænding, der næsten kan måle sig med den, ungerne finder på skærmen. Tippet er anderæs. En pose med plastikænder og en bæk er alt, hvad der skal til, hvis du vil lave et anderæs for hele familien.

Første skridt til succes er at tage sko og strømper af og gå ruten igennem, så deltagerne er klar over, hvad der venter dem i bækken. Derefter er det vigtigt, at reglerne er helt klare. Den and, der først kommer ind over målstregen, har vundet. Det lyder som ren logik, men i en bæk kan alt ske, og en and kan nemt sætte sig fast i bevoksningen, der hænger ned over bækken. Ærgerligt ja, og måske skal der et lille hjælpeskub til den uheldige deltager, men det er da også alt. Når alle har valgt deres favoritand og markeret den, skrives en deltagerliste, så selv de glemsomme husker, hvilken and, de valgte.

Når starten går, hældes alle ænderne i på en gang, og så må der heppes. På mållinjen bliver deltagerne noteret for deres præstationer, og bagefter bliver dagens etape indgående debatteret. Til sidst er der naturligvis præmieoverrækkelse, og så er det bedst, at der er præmier til alle deltagerne. Det hjælper på skuffelsen hos de deltagere, der kom ind som nogle af de sidste.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for støtten de her bidraget til dette tekstindhold. Hos Perlen Odense kan du finde blandt et stort og flot udvalg af Smykker produkter.

Image: T. Rebsdorf
Relaterede indlæg