Hvad Er En Weimaraner?

Er du på udkig efter en hund, der både fylder godt i landskaber, er aktiv, elsker at gå på jagt, være på vandreture og generelt være ude i den friske luft? Så bør du måske overveje at anskaffe din en Weimaraner hund, der er alle ovenstående ting, for ikke at nævne meget intelligent.

Hvad er en Weimaraner? En Weimaraner er en forholdsvis stor hund, der typisk vejer mellem 31 - 38 kg. En Weimaraner har en grå, kort pels, der ikke har et videre stort behov for pelspleje. Hunden har derimod brug for masser af aktivitet og stimulering. Weimaranere er perfekt til dig, der elsker at gå på jagt, eller generelt at være meget ude i naturen.

Vi har altså at gøre med en glad og aktiv hund, der har brug for at komme ud og bruge sin krop og sanser. Den har historisk set primært været brugt som jagthund, hvilket den er fænomenal til. Den er dog ikke særlig god til at opholde sig i en kennel, men foretrækker derimod at være sammen med sine ejere. Dette er dog et karaktertræk, som den deler med mange andre hunderacer.

Generelt er en Weimaraner gladest, når den er sammen med mennesker og især sine ejere. Den kan uden problemer indgå i et fællesskab med både mindre børn og andre hunde. Den kan dog ikke gå med mindre dyr som katte, gnavere, fugle og krybdyr, da den er vant til at skulle jage sådanne dyr.

Image: Pixabay
Relaterede indlæg