Hvad Er Naturbingo

Har du/I svært ved at få børnene løsrevet fra computerskærme og mobiltelefoner og få dem med ud i den dejlige natur? Så kan løsningen måske være naturbingo som er en sjov aktivitet for alle aldre! 

Naturbingo er som vi kender det traditionelle bingo, men med få ændringer. Det går ud på at man enten laver nogle bingoplader selv eller printer dem online. På pladerne er der x antal billeder, som illustrerer ting man kan finde i naturen. Dette kunne enten være et bøgetræ, en bænkebider eller en træstub. Man er delt op i hold alt efter hvor mange man er og så gælder det om, at finde så mange af de billeder man har på sin plade, som muligt. Det hold der først har fuld plade, har vundet. Til denne leg er det tilladt at have sin mobiltelefon med i naturen, da man ved at tage et billede, skal dokumentere at man har fundet det på bingopladen. Det er her både børn og voksne kan lære - for når man har fuld plade, skal man snakke om hvordan de givne ting ser ud og hvad de kan, og sådan kan voksne lære af børn og omvendt. 

Sjov og meget lærerig leg der godt kan sætte lidt gang i en konkurrence genet! 

Det indhold du læser i dette tekstindlæg, er lavet med økonomisk support fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense shopper man specielt gerne By Birdie smykker. Det betyder at Perlen Odense får et link i dette tekstindlæg.

Image: Pixabay, bertvthul
Relaterede indlæg