Biologi Bingo - Sådan Spiller Du Det

En tur i skoven kan blive til et spil, når oplevelsen med at se og opleve naturen møder gamification. Biologi bingo er den oplagte leg til børn, når de skal med familien i skoven.

Biologi bingo går i al sin enkelthed ud på, at du skal se alle de ting, du har på pladen, for at du har bingo. Den der ser alle tingene først, har bingo og vinder.

Gør læring til en leg med biologi bingo

Det er ikke altid, at de mindste synes, at det er sjovt bare at gå en tur i skoven. Med biologi bingo gør du både turen underholdende, samtidig med at du introducerer læring via leg til familiens mindste.

Du kan flere steder finde bingoplader til biologi bingo, men du kan også lave dine egne bingoplader. Her bestemmer du selv, om alle børnene skal have de samme bingoplader, eller om de skal have forskellige.

Biologi bingo kaldes også for nautrbingo eller skovbingo. Selvom navne er forskellige, så dækker de alle over, at det går ud på at finde og se bestemte ting i skoven.

På din biologi bingoplade kan du finde ting som sten, nødder, bestemte indsekter, blade, træer eller nogle af de mange andre ting, som man nærmest altid kan finde i skoven.

Øvelsen består her i, at bingopladen skal indeholde både ting, der er lette at se, mens den også skal indeholde et par ting, som kræver, at børnene også skal se lidt efter, når de er ude i skoven, så interessen fastholdes og spillet ikke blot er overstået på få minutter.

Du kan altid videreføre konceptet med biologi bingo til andre ting, som for eksempel vej bingo, som børnene kan spille, mens i kører på ferie og lignende.

Tak til avXperten

Vi siger til sidst tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. Hos avXpertens webshop finder du et af Danmarks største udvalg af elektronik samt tilbehør hertil. Se eksempelvis deres udvalg af smarte bluetooth høretelefoner, hvor du også kan finde de populære Apple AirPods.

Image: Jumpstory
Relaterede indlæg